Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarki dokładnie myjemy, obieramy ze skórki, kroimy w średnie półtalarki. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i przesmażamy razem z pieczarkami na rozgrzanym maśle, studzimy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    świetna przekąska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam pieczarki! A w takim połączeniu muszą wyśmienicie smakować:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mam ogromną ochotę na kilka.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    przepyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie się przypiekły
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Ależ smakowite !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !