Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szpinak dokładnie płuczemy, dodajemy kilka łyżek wody i dusimy pod przykryciem na wolnym ogniu 3-4 minuty. Leciutko solimy, dodajemy śmietanę i przeciśnięty przez praskę czosnek i smażymy do czasu aż niemal cała śmietana odparuje.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentują się bardzo apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentują się bardzo apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Bardzo apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wygląd zachęca do jedzenia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam takie połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bardzo fajne :) ja bym jeszcze doprawiła gałką muszkatołową, bo uwielbiam ją w połączeniu ze szpinakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !