Sposób przygotowania

Do śmietany dodajemy majonez i mieszamy do chwili,gdy nie będzie grudek. Dodajemy czosnek wyciśnięty przez wyciskarkę i świeżą bazylię drobno posiekaną. Przyprawiamy solą ziołową z młynka i pieprzem kolorowym z młynka. Pyszny i gęsty!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    smaczny na pizze...
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    jak dużo dać tej bazylii żeby była wyczuwalna ale nei zdominowała smaku?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !