Sposób przygotowania

Rybę porwać na mniejsze kawałki (wyjąć ości). Wrzucić do miseczki, pokroić drobno czerwoną cebulę i dodać do ryby. Posolić i dodać świeżo mielony pieprz (dużo). Twaróg sernikowy (do kupienia w wiaderku) dodajemy tyle ile użyliśmy ryby. Używam tego twarogu ponieważ jest on w kremowej i rzadszej konsystencji i niczego więcej nie trzeba dodawać. Wystarczy rozmieszać widelcem. Pychota.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Też taką pastę uwielbiam i często robię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    na kanapeczke
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !