Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i ryby wędzonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba wędzona 1/2 sztuki
cebula czerwona 1 szt
twaróg 1 (na sernik)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i ryby wędzonej

Rybę porwać na mniejsze kawałki (wyjąć ości). Wrzucić do miseczki, pokroić drobno czerwoną cebulę i dodać do ryby. Posolić i dodać świeżo mielony pieprz (dużo). Twaróg sernikowy (do kupienia w wiaderku) dodajemy tyle ile użyliśmy ryby. Używam tego twarogu ponieważ jest on w kremowej i rzadszej konsystencji i niczego więcej nie trzeba dodawać. Wystarczy rozmieszać widelcem. Pychota.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 11.06.2012 16:09
super
Misiakova 30.05.2012 08:34
pycha
Gosia20 08.05.2012 10:55
na kanapeczke
Habibi 24.04.2012 12:37
Też taką pastę uwielbiam i często robię :)
Ewa95 08.12.2011 10:59
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak