Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane piersi z dzikiej kaczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z dzikiej kaczki 2 szt
pieczareki całe 0,5 kg
cebula biała 1 sz
majeranek
sól
pieprz
oliwa
czornek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane piersi z dzikiej kaczki

Robimy prostą marynatę: do oliwy wciskamy czosnek, majeranek, sól, pieprz. Smarujemy nią piersi. Smażymy pokrojone pieczarki z cebulą. dwa filety przekładamy pieczarkami i związujemy nitką i pieczemy w rękawie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 05.12.2011 18:12
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak