Sposób przygotowania

KAPUSTĘ POKROIĆ DROBNO, DODAĆ POSIEKANE ORZECHY WŁOSKIE, GRUSZKĘ, CEBULKĘ I ŻURAWINĘ.
W SZKLANCE ROZMIESZAĆ SOK Z 1/4 CYTRYNY, 2 ŁYŻKI OLIWY Z OLIWEK I ZIOŁA DO SAŁATEK.
ZALEWAMY POSIEKANE SKŁADNIKI I SAŁATKA GOTOWA:)

PODAJĘ Z PIECZONYM MIĘSKIEM I ZIEMNIACZKAMI.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawe polaczenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia47

    Nie byłam przekonana do tej żurawiny, jednak warto było spróbować
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ?urawina jest super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !