Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wieprzowe z salami i papryką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1/2 kg
salami 4 plastry
papryka zielona 1 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1/4 łyżeczki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wieprzowe z salami i papryką

Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy solą, pieprzem i papryką. Na każdy kawałek kładziemy plaster salami i kawałek podsmażonej papryki. Zwijamy w roladki, smażymy na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 22.12.2012 15:41
pysznie podane
ben-ka 22.12.2012 12:02
świetny pomysł.
IZABELA29 24.11.2012 15:23
za salami nie przepadam...
romanrafal
romanrafal 10.11.2012 09:14
bardzo mi się podobają
Iwona56 13.12.2011 13:32
świetne
Agnieszka_B 04.12.2011 20:46
U mnie wszyscy lubią roladki mięsne... A twoje wyglądają rewelacyjnie:)
pacpaw 04.12.2011 20:24
bardzo apetyczne
agnieszka137 04.12.2011 19:05
znakomite danie
Emilia22 04.12.2011 17:14
prezentuje się świetnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak