Sposób przygotowania

Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy solą, pieprzem i papryką. Na każdy kawałek kładziemy plaster salami i kawałek podsmażonej papryki. Zwijamy w roladki, smażymy na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    prezentuje się świetnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo apetyczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    U mnie wszyscy lubią roladki mięsne... A twoje wyglądają rewelacyjnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mi się podobają
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    za salami nie przepadam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !