Składniki:
serek topiony śmietankowy,ziołowy duży | 2 sztuki |
śmietana | 400 ml |
woda | 200 ml |
mąka | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czosnkowy mielony Prymat | |
bulion mięsny | 1 kostka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
serek topiony śmietankowy,ziołowy duży | 2 sztuki |
śmietana | 400 ml |
woda | 200 ml |
mąka | 2 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czosnkowy mielony Prymat | |
bulion mięsny | 1 kostka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: