Sposób przygotowania

Rzepę umyć, osuszyć, obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Włożyć do miski. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Polać po rzeżusze, posypać solą i pieprzem. Wymieszać wszystko. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dla mnie to smak zimy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy takiej nie jadlam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !