Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzepą

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 1 sztuka
majonez 4 łyżki
smietana 18% 2 łyżki
sól
pieprz Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzepą

Rzepę umyć, osuszyć, obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Włożyć do miski. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Polać po rzeżusze, posypać solą i pieprzem. Wymieszać wszystko. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 31.12.2011 14:36
smaczna
dianix 28.12.2011 20:15
nigdy takiej nie jadlam
pioge7 26.12.2011 10:21
mniam
Kate131 25.12.2011 09:21
apetyczna
SyMiki 07.12.2011 12:21
pyszna
sylwia / sytofala 06.12.2011 20:36
dla mnie to smak zimy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak