Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
papryka 1 sztuka
ogórek kiszony 1/2 słoiczka
ryż 1 torebka
ser gouda 20 dag
przyprawy do smaku
pieczarki 8 sztuk
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki

Kroki postępowania

1
Pieczarki obieramy, srodki jak najmocniej wycinam ( w sensie od dołu) aby zrobic miejsce na farsz,
Krok 1 - Faszerowane pieczarki foto
2
Mieso mielone poduszamy, nastepnie dodajemy opłukana, oczysczona z nasion i pokrojona papryką, ser starty , i puszke fasoli konserowowej ciemnej.
Krok 2 - Faszerowane pieczarki foto
3
Dorzycamy pokrojone ogórki kiszone w kostke i doprawiamy do smaku.
Krok 3 - Faszerowane pieczarki foto
4
nAkladamy farsz do pieczarki, wkladamy je do naczynia żaroodpornego, pieczamy 20 minut w temp 180stopni.
Krok 4 - Faszerowane pieczarki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 16.07.2013 07:28
Lubię takie dania :)
jogobella23 14.03.2012 21:06
pycha
kanu83 09.02.2012 10:52
extra
LuKaSz4761 16.12.2011 05:42
superowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak