Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, kroimy na pół i wydrążamy gniazda nasienne. Do garnka wlewamy wino, wsypujemy cukier puder i cukier waniliowy. Do tego wkładamy jabłka i gotujemy na małym ogniu ok 10 minut. Maliny mieszamy z syropie z wina, żelatynę mieszamy z kilkoma łyżkami wody. Wlewamy do malin z syropem i podgrzewamy na małym ogniu. Następnie wlewamy do każdego jabłka i wsadzamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to może być świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale smakowito?ci!! Ch?tnie wypróbuj? przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    jakie pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !