Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

De volaille

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna 2 szt
ogórki kiszone 4 szt
jajko 1 szt
ser żółty 8 (topiony)

Przepis i sposób przygotowania na: De volaille

Każdą pierś dzielimy wzdłuż na pół i rozbijamy tłuczkiem. Na każdej piersi kładziemy plasterek sera i pasek ogórka. Zawijamy boki i zwijamy w rulon. Obtaczamy w jaku i bułce tartej i smażymy na patelni na jasnozłoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 14.02.2012 09:54
przepyszne mięsko
ilka_86 10.12.2011 09:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak