Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne zapiekane z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 filety
śmietana 150 ml
ser żółty 20 dag
mąka ziemniaczana 1 łyżeczka
sok z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne zapiekane z serem

Mąkę mieszamy ze śmietaną, dodajemy starty na tarce ser żółty, doprawiamy. Mieszamy. Rybę układamy w naczyniu żaroodpornym i zalewamy powstałym sosem. Zapiekamy około 30 min w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fasola 04.12.2011 09:32
dawno nie jadłem rybki a ten przepis wyglada na bardzo apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak