Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obrane z pomarańczy skórki zalać na 12 godzin zimną wodą. Następnie wodę odlać, wlać świeżą, zagotować, odlać. Czynność tę powtórzyć co najmniej 3 razy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne do wielu potraw, lubie też je podjadac....
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    i nie czuć smaku goryczki? Bardzo fajny przepis! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetny dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    W sam raz do wypieków :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    muszę koniecznie je zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mysiunia- nie czuć goryczki, ponieważ skórka jest kilka razy obgotowywana za każdym razem w świeżej wodzie :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    nie ma to jak domowa skórka pomarańczowa, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !