Sposób przygotowania

Ryby dokładnie patroszymy,obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu po 5 min z każdej strony.Usmażone ryby odkładamy w ciepłe miejsce.Pieczarki same kapelusze myjemy i skrapiamy sokiem z cytryny i smażymy na maśle przez 4 min by wyparowała z nich woda.Pieczarki kładziemy w płaskim naczyniu do zapiekania na nich kładziemy pstrągi i przesmażoną cebulkę wymieszaną z bułką tartą.Wstawiamy do gorącego piekarnika na 7 min aby bułka się zarumieniła.Podajemy przybrane plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !