Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na półplasterki. Przełożyć na patelnię i podsmażyć razem z obraną i pokrojoną w piórka cebulą. Dodać plastry pieczarek, drobno pokrojoną paprykę oraz posiekany seler naciowy. Podlać 1/2 szklanki zimnej wody. Zagotować. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Posypać czarnym mielonym pieprzem, przyprawą do gulaszu i solą. Dusić pod przykryciem do czasu, aż połowa płynu odparuje. Podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    super! chętnie wypróbuję!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    lubie takie potrawki ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    świetnaaa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !