Sposób przygotowania

Cebule obrać i posiekać. Na patelni rozgrzać 4 łyżki oleju i dusić cebulę na wolnym ogniu. Kostki bulionu rozpuścić w 2 l wrzącej wody z czosnkiem. Cebule zmiksować, po czym wraz z tłuszczem połączyć z bulionem i zagotować. Chleb pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Grzanki przełożyć do bulionetek i zalać zupą. Posypać startym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zupę cebulową robi się na maśle albo dobrej oliwie
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyza Smaczna no co ty? Nazwa wyraźnie wskazuje, co to za zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !