Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany pstrąg

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółty ser 10 dag
patroszony pstrąg 1
koper 1 pęczek
cytryna 1/2 sztuki
pieczarki 50 dag
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany pstrąg

Pstrąga osuszyć, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki umyć, pokroić w kostkę. Smażyć do czasu odparowania wody. Dodać starty ser, koper,k posilić. Pstrąga nadziać pieczarkami i spiąć wykałaczkami. Zawinąć w folię aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni, piec 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak