Sposób przygotowania

Biszkopty układamy na dnie tortownicy. Galaretki agrestowe rozpuszczamy w 0,5 litra gorącej wody, gdy już będzie tężejąca miksujemy razem z mlekiem. Masę wlewamy na biszkopty. Wkładamy do lodówki żeby masa stężniała. Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 300 ml gorącej wody i gdy przestygnie wlewamy na wierzch ciasta i wsadzamy znowu do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nazwa \"ptasie mleczko\" jest już zastrzeżona i może je używać tylko firma Wedel
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Milena87

    bardzo smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !