Sposób przygotowania

Przygotować marynatę do żeberek: do oliwy z oliwek wcisnąć czosnek dodać majeranek, sól, pieprz. Nasmarować żeberka i najlepiej zostawić na noc. Żeberka najlepiej upiec w rękawie, piec przez ok 1godz. Pokrojone pieczarki i boczek podsmażyć na patelni. Dodać je do kapusty razem z całym pieprzem oraz liściem laurowym, dodać trochę wody i poddusić. Upieczone żeberka przełożyć kapustą dodać wody i przez ok. 30min podpiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a te żeberka to tak w całości czy jakoś najpierw pokroić?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !