Sposób przygotowania

Cebulę i ogórek kroimy w drobną kostkę. Ser rozgniatamy widelcem w misce. Dodajemy cebulę, szczypiorek i ogórek. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy 2 łyżki majonezu. Wszystkie mieszamy i odstawiamy na pół godziny do przegryzienia. Przed podaniem jeszcze raz mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Do chleba ,dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    zawsze dodawałam śmietanę, a tu pomysł z majonezem, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !