Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z mięsem, fasolą i kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 1 opakowanie
mięso mielone wołowe 25 dag
kukurydza w puszcze 0,5 szt
fasola czerwona z puszki 0,5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
ser żółty 5 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z mięsem, fasolą i kukurydzą

Makaron gotujemy. Mięso smażymy na patelni, pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy. Gotowy makaron mieszamy z mięsem, kukurydzą i fasolą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i na wierzch sypiemy ser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak