Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bakłażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 2 szt
cebula 2 szt
seler naciowy 1 pęczek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bakłażana

Bakłażany piec przez 20 min. w piekarniku w temp. 200 stopni, ostudzić. Cebulę i seler posiekać, wymieszać z solą oraz pieprzem. Bakłażany przeciąć na pół, wydrążyć miąższ i połączyć z cebulą oraz selerem, zmiksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 27.01.2013 10:56
uwielbiam bakłażana
Natalia/tubisiek 21.01.2013 20:41
to coś dla mnie ;)
kuklik 23.12.2012 16:26
ciekawe
barbara11561 01.08.2012 10:22
nie jadłam jeszcze
maciek7 10.05.2012 20:09
super
AgaS10 03.01.2012 06:35
to może być smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak