Sposób przygotowania

Bakłażany piec przez 20 min. w piekarniku w temp. 200 stopni, ostudzić. Cebulę i seler posiekać, wymieszać z solą oraz pieprzem. Bakłażany przeciąć na pół, wydrążyć miąższ i połączyć z cebulą oraz selerem, zmiksować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    to może być smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam jeszcze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    to coś dla mnie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam bakłażana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !