Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy jajka, bułkę, przysmażoną wcześniej cebulę i przyprawę. Wyrabiamy na jednolitą masę, formujemy kotlety i smażymy po obu stronach na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super obiad:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Tradycyjne zawsze dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsze!
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    muszą być dobre;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !