Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy w 2 szklankach wrzącej wody i rozpuszczamy w nich czekoladę. Wlewamy śmietanę, miksujemy i wstawiamy do lodówki na 15 minut. W formie układamy biszkopty nasączone likierem. Wyjmujemy masę z lodówki i wsypujemy wiórki (zostawiamy trochę do posypania), delikatnie mieszamy i wylewamy na biszkopty, posypujemy wiórkami. Wkładamy do lodówki na kilka godzin. SMACZNEGO!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same s?odko?ci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same s?odko?ci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same s?odko?ci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    doskonałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię ale twoje jest inne muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !