Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mały bigosik

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
kiełaba wiejska 1 kg
Pieprz biały mielony Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
cebula biała 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 listek
przecier pomidorowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Mały bigosik

Kapustke kroimy i gotujemy z dotatkiem liscia laurowego, pieprzu .Odcedzamy .Smażymy cebulkę z pokrojoną kiełbasą ,dodajemy kucharka i przecier -mieszamy .Dodajemy do kapusty i gotujemy wszystko jeszcze z 15 min .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 06.06.2011 08:46
dobre
Agnieszka191 01.09.2010 21:06
mniam mniam
pauluna
pauluna 01.09.2010 14:26
uwielbiam bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak