Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z rzodkiewek i twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 2 szt
twaróg 20 dag
śmietana 1 szkl
szczypiorek 3 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z rzodkiewek i twarogu

rzodkiewki umyć pokroić w plasterki wraz z młodymi listkami i wymieszać z roztartym twarogiem całość wyłożyć na salaterkę polać śmietaną i posypać szczypiorkiem można do surówki dodać świeży młody ogórek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 14.01.2012 23:44
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak