Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do miski wsypujemy cukier oraz ziarna słonecznika oraz otręby, dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy rozkruszone drożdże oraz letnią wodę, mieszamy i odstawiamy na kilkanaście minut, aby drożdże zaczęły pracować.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w ubiegłym tygodniu robiłam bardzo podobny:) oprócz otrębów dodałam jeszcze siemie lniane oraz słonecznik:) Pyszny jest taki chlebek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    bardzo lubię takie domowe pieczywo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko domowy chleb....mojemu mężowi skończyły się \"zgagi\" od kiedy nie je kupnego chleba....
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wygląda :)...napewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli taki chlebek ma na wyjść szkoda, aby ten przepis zginął w innych przepisach :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !