Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem.Dodawać po jednym jajku i małymi porcjami przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ucierać na gładką masę. Dodać drobno pokrojone bakalie. Ciasto przełożyć do formy posmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą. Piec ok. 1 godz. w ok.180st.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super babeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    świetny przepis
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !