Sposób przygotowania

Kremówkę ubić na sztywno; żelatynę rozpuścić z cukrem i kilkoma kroplami olejku pomarańczowego. Ostudzić. Cały czas pilnować, by nie stężało! Połączyć z kremówką i dać obrane i pokrojone owoce.
Przełożyć do pucharków, posypać prażonymi migdałami i startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wow super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    superrrrr
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !