Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Banany w galaretce

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mandarynki 3 szt
cukier 3 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżki
banan 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Banany w galaretce

Banany i mandarynki kroimy w kostkę. Gotujemy ok 2 szkl wody z cukrem i żelatyną. Banany układamy w pucharkach i zalewamy częścią przygotowanej galaretki, wkładamy do lodówki. Kiedy galaretka zastygnie wyjmujemy i kładziemy na wierzch mandarynki i zalewamy pozostałym płynem i wkładamy ponownie do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 26.12.2012 00:52
pycha:)
Marlena/Kinia 04.12.2011 11:32
lubie takie deserki z owocami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak