Sposób przygotowania

Schab pokroić na plastry ,a każdy plaster na paski.Oprószyć solą i pieprzem.Panierować w mące ziemniaczanej jajku i wiórkach Smazyć na oleju .Podawać z sosami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    Super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy przepis i fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    teresza

    fajne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !