Sposób przygotowania

Cebulki obrać.Przygotować zalewę ;3/4 l wody zagotować z octem.Dodać przyprawyChwilę pogotować Dodać 3 łyżki cukru i pół łyżki soli.Cebulki układać w słoikach (nie do pełna)Zalać zalewą.Pasteryzować ok 5 minut

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    zawsze chciałam sama takie zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    polecam
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne cebulki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    teresza

    pyszny dodatek do potraw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !