Sposób przygotowania

Cytryny sparzamy gorącą wodą- ścieramy skórki i wyciskamy sok.
Margarynę miksujemy z cukrem- dodajemy stopniowo jajka
i sok cytrynowy ze skórką.
Na koniec wsypujemy stopniowo mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia- miksujemy na gładką masę.
Ciasto wylewamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 40 minut w temp. 180 stopni.
Ciasto posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Fajny i bardzo apetyczny
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm pycha ale bym sobie spróbowała kawałeczek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wygląda ładnie, żółciutki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mój mąż robi rewelacyjne takie ciacho:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha zrobię takie ciasto w weekend;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny deser:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !