Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Penne z grzybami i parmezanem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parmezan starty 10 dag
makaron penne
wyciśnięty czosnek 3 ząbki
masło do smażenia
grzyby 20 dag
Papryka słodka mielona Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Penne z grzybami i parmezanem

Grzyby pokroić wzdłuż rurki wsypać na rozgrzana patelnię z masełkiem dodać odrobinę papryki sypkiej i dusić. Ugotowany i odcedzony makaron wsypać do grzybów i chwilę razem poddusić. Następnie dodać starty parmezan i również chwile poddusić. Na wierzch posypać wyciśniętym czosnkiem i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak