Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczek w estragonie

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kucharek przyprawa do potraw 2 łyżki
pieprz do smaku
boczek 1 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: boczek w estragonie

boczek myjemy osuszamy nacieramy kucharkiem, pieprzem i sporą ilością estragonu. zostawiamy w lodówce na całą noc. Pieczemy w piekarniku około 1,5 godziny. Przepyszny na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 21.04.2013 06:20
podobno zakazany owoc smakuje najlepiej ..... ja mam podobnie z boczkiem, uwielbiam taki boczuś a mam zabronione...
gacopierz23 27.10.2012 14:26
mój mąż w pełni zadowolony z tego przysmaku
fictor123 19.06.2012 13:56
mniam
Mirka-Ludomila 06.01.2012 10:01
smaczny, ale bardzo kaloryczny
olkaaa 23.12.2011 11:21
fajne
ben-ka 22.12.2011 17:52
boczuś jest pyszny:)
smakoszek 21.12.2011 00:19
pyszny
Monika193
Monika193 15.12.2011 18:36
super
owca441 10.12.2011 18:26
mimo tłuszczyku bardzo lubię
piotereq 03.12.2011 10:52
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak