Sposób przygotowania

bułkę namaczamy i dodajemy do mięsa. Cebulę kroimy w drobną kostkę i przesmażamy, dodajemy do mięsa. Do masy dodajemy jajko i przyprawy dobrze wyrabiamy. Formujemy kotlety i smażymy na złoty kolor. Następnie przekładamy do garnka i zalewamy przecierem rozrobionym w szklance wody. Dusimy około 20 min. Sos zageszczamy śmietaną wymieszaną z mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nielone mają to do siebie,że przyjmują wszystkie dodatki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie pogardzę takim daniem,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super i jak ?adnie podane
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mielone ale wykwintnie podane
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ślicznie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !