Sposób przygotowania

filet natrzeć ziołami oprószyć sola i pieprzem cebule pokroić w piórka .
do pojemnika z przykrywką wsypać warstwę cebuli położyć filety i znowu posypać cebulą . Ostatnią warstwę musi stanowić cebula.przykryć wstawić do lodówki na noc .
następnego dnia panierować w jajku i bułce i smażyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to musi być pyszne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam ryby z ziołami
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna i aromatyczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    bardzo lubię taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pysznie zrobiona rybka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    też tak robię, świetne jedzonko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !