Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Zielone cebulki kroję w plasterki, białą ich część w półplasterki, a kiełbasę w centymetrową kostkę. Roztapiam na patelni masło i wrzucam cebulkę. Szklę ją z dodatkiem soli i pieprzu, następnie dodaję kiełbasę i chwilę podsmażam.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna i prosta:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    kolorowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    z cebulka bardzo lubie ale z zielona musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !