Sposób przygotowania

Makę przesiać dodać kakao,miód,cukier sodę,masło jajka i przyprawę korzenną.Wyrobić na gładkie ciastoJeśli ciasto będzie za twarde dolać mleko.Ciasto rozwałkowac na grubość 1cm.Foremkami wyciąc pierniczki i ułozyć na blaszce wyłozonej papierem do pieczenia.Pic ok 20 min w temp 180st.Wystudzić a następnie udekorować lukrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    hmmm pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    śliczne:)
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    ślicznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Śliczne te Twoje pierniczki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    piękna dekoracja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !