Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka faszerowane mielonym i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 5 szt
mięso mielone
ser żółty
jajko
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka faszerowane mielonym i serem

jabłka myjemy odkrajamy od góry wydrązamy dziure aby umiescic w niej farsz

farsz

mieso mielone zmielone dodajemy przyprawy jajko ser który kroimy w malutkie kosteczki wszystkie mieszamy przyprawiamy

jabłka faserujemy masą umieszczamy w naczyniu zapiekamy w piekarniku 150-180 st C 30 min

Ja dodajem troche wody na naczynie aby uzyskac pare jabłka sa delikatniejsze

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 27.05.2012 11:38
5 szt jabłka, mięso mielone, pół kilograma ser zółty, kostka okolo 0,3 kg jajko, 1 szt przyprawy do smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak