Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 200 ml gorącej wody. Wstawić do lodówki do stężenia. Następnie pokroić ją w kostkę. Środek arbuza wydrążyć, połowę miąższu pokroić w kostkę. Skóra od arbuza będzie nam służyć jako miseczka. Mandarynki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki wsypujemy do miski. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem. Następnie dodajemy do miski ze składnikami i całość mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Prawdziwy smakołyk:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !