Składniki:
pieczeń wieprzowa | 30 dag |
ogórek świeży | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
pomidor | 3 szt |
kolorowa ałata | 15-20 liść |
oliwa | 2 łyżka |
ocet winny | 2 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 1 łyżka |
pieczeń wieprzowa | 30 dag |
ogórek świeży | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
pomidor | 3 szt |
kolorowa ałata | 15-20 liść |
oliwa | 2 łyżka |
ocet winny | 2 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: