Sposób przygotowania

Bszkopt pieczemy według własnego przepisu.Truskawkowe galaretki rozpuszczamy w 500 ml. wody. Studzimy Galaretki kolorowe (niebieską,pomarańczową) rozrabiamy każdą w szklance gorącej wody. Studzimy.
Ubijamy śmietanę i dodajemy tężejącą galaretkę truskawkową,na koniec dodajemy kolorową galaretkę pokrojoną na kawałki. Masę wylewamy na biszzkopt i gotowe. Polecam!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pycha!
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nieskomplikowane i oryginalne.. podoba mi się :) (niebieską galaretkę chyba ciężko dostać(?))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Niebieską galaretkę kupuję w Kauflandzie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wow super, bardzo dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    2 duże to znaczy każda po 1litrze śmietany 30%
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    fantastyczne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    JUSTYNA/justen śmietany to w sumie 1 litr ma być, mogłam dokładnie określić... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bajecznie kolorowe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !