Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Bakłażana dokładnie myjemy, odcinamy końcówki i kroimy w plastry. Posypujemy solą i odstawiamy na 15 minut, po tym czasie spłukujemy sól i dokładnie wycieramy papierowym ręcznikiem


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Wygladaja wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczne i do tego pięknie podane :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    bajeczne i to ciekawe polaczenie...mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    śliczniaste
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata61

    pyszności!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !