Sposób przygotowania

Na oleju podsmażamy pokrojone grzyby z cebulą. Gdy zmiękną, dodajemy pokrojonego kabaczka, smażymy chwile, doprawiamy solą i pieprzem. Podlewamy nieco wodą i dusimy pod przykryciem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ale fajny przepis, skorzystam z niego, bo latem będę mieć na ogrodzie kabaczki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tego połączenia jeszcze nie znałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne danie :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja ugotowałabym do tego kaszę lub makaron by było sytsze danie ale i ta wersja mi się podoba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !