Sposób przygotowania

Kabaczka obieramy i kroimy na centymetrowe plastry. Solimy, odstawiamy na 5 min. Osuszamy, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi ziołami i wstawiamy do lodówki na pół godziny. Grillujemy w sezonie na powietrzu, poza - na patelni grillowej. Doskonały dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kabaczek i widzę też pieczareczki! nie ma to jak warzywa z grilla!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    oj takie to bym zjadła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jakoś warzywa mi nie podchodzą z grilla, papryki ostatnio spróbowałam to potem cały czas mi się odbijała.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !