Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany kabaczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabaczek 1/2 szt
oliwa 2 łyzki
zioła 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany kabaczek

Kabaczka obieramy i kroimy na centymetrowe plastry. Solimy, odstawiamy na 5 min. Osuszamy, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi ziołami i wstawiamy do lodówki na pół godziny. Grillujemy w sezonie na powietrzu, poza - na patelni grillowej. Doskonały dodatek do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 02.06.2013 09:58
Jakoś warzywa mi nie podchodzą z grilla, papryki ostatnio spróbowałam to potem cały czas mi się odbijała.
Klausia 09.03.2013 12:41
oj takie to bym zjadła :)
PaniMISIOWA 21.03.2012 20:17
kabaczek i widzę też pieczareczki! nie ma to jak warzywa z grilla!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak