Sposób przygotowania

Orzechy arachidowe posiekać na drobne kawałki. Do rondla wlać zimne mleko, dodać żółtka i ubić. Następnie położyć na płytę kuchenną gotować przez 10 minut, ciągle mieszając. Zdjąć z ognia i ciągle ubijając dodawać posiekane orzechy, płatki migdałowe,utartą na tarce o dużych otworach czekoladę i pokruszone biszkopty. Krem wyłożyć do salaterek, włożyć na kilka minut do nagrzanego piekarnika. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !